recepta Segons-plats-peixRotllets d'emperador

Rotllets d'emperador.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura d’emperador (5 llesques fines)
  • 1 1/2 unces de formatge provolone picant (*)
  • farina de galeta
  • 1 gra d’all
  • 1 ou
  • julivert
  • alfàbrega
  • oli d’oliva
  • 2 copetes de vi blanc
  • orenga
  • suc de llimona
  • sal
  • pebre

(*) El provolone és un formatge italià fet amb let de vaca o de búfala, de pasta premsada i dura.

Elaboració:

Tallar a llesques molt fines l’emperador, havent tret prèviament la pell. Trinxar un dels talls i reservar la resta.

En una paella amb oli sofregir l’all, una vegada canvii de color, retirar-lo. En aquest oli posar-hi l’emperador trinxat, sal, pebre i una copeta de vi blanc. Deixar reduir i incorporar-hi l’alfàbrega i el julivert ben picats. Treure-ho del foc i barejar-ho bé amb farina de galeta.

Passar-ho a un bol amb l’ou batut i el formatge esmicolat, sal i pebre. Posar aquest farcit damunt les quatre llesques de peix i enrotllar-los.

Arrebosar-ho amb farina de galeta i fregir-los amb una mica d’oli. Quan hagin enrossit per ambdós costats, posar-hi l’altra copeta de vi i deixar coure durant 10 minuts.

Servir acompanyat d’una vinagreta preparada amb un gotet d’oli d’oliva emulsionat amb mig got d’aigua calenta i el suc d’una llimona, julivert trinxat i un pessic d’orenga seca, sal i pebre.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!