recepta Segons-plats-peixSalmó amb mongetes i cigrons

Ingredients per a dues persones:

  • 2 filets de salmó fresc
  • 4 unces de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga petita
  • 1 gra d’all
  • 1 branqueta d’api
  • 2 unces de mongeta tendra rodona
  • cibulet
  • suc de llimona
  • mantega
  • vinagre de Xerès
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar les mongetes i bullir-les durant 5 minuts. Passar-les a un recipient amb aigua i gel.

Preparar una vinagreta amb oli, vinagre, cibulet, sal i pebre. Deixar les mongetes a marinar amb aquesta vinagreta durant 3 hores.

En una paella amb una mica d’oli, saltar la ceba, la pastanaga i l’api, trossejats.

En el vas de la batedora, posar-hi els cigrons, el sofregit de verdures, suc de llimona, all, oli i pebre. Triturar-ho fins a obtenir-ne un puré.

En una paella amb unes gotes d’oli, desfer una punta de mantega. Fregir-hi els talls de salmó, primer amb la pell cap abaix.

Muntar el plat, sobre un llit de puré de cigrons posar-hi el salmó i envoltar-ho amb les mongetes. Utilitzar la vinagreta de la maceració com a salsa.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!