recepta Segons-plats-peixSardines marinades

Sardines marinades.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/4 de Kg. de sardines
  • 1 lliura de cebes
  • vinagre de vi blanc
  • 3 unces de pinyons
  • farina
  • sal
  • oli d’oliva

Elaboració:

Netejar les sardines treient-los el cap, les tripes i les escates, fregant-les suaument amb un paper de cuina. Una vegada netes, secar-les i enfarinar-les.

En una paella amb abundant oli calent, fregir-les fins que quedin ben daurades. Retirar-les i posar-les sobre un paper de cuina perquè deixin anar l’oli de fregir.

En una altra paella escalfar mitja tassa d’oli d’oliva i a foc suau enrossir les cebes llescades durant 4 minuts. Incorporar-hi el vinagre i els pinyons. Continuar la cocció fins que quedi una salsa relativament espessa. Reservar.

En una cassola de terra posar les sardines i cobrir-les amb la salsa de ceba. Deixar marinar en un lloc fresc durant dos dies.

Es poden servir acompanyades d’una amanida d’enciam i tomàquet

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!