recepta Segons-plats-peixSepiones amb pèsols a la calabresa

Sepiones amb pèsols a la calabresa.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de sepiones
  • 250 grs. de pèsols
  • oli
  • all
  • 1 got de vi blanc
  • sal
  • pebre
  • julivert

Elaboració:

Netejar les sepiones. En una paella sofregir dos grans d’all. Abans de que es cremin retirar-los i en aquest oli aromatitzat fregir les sepiones. Quan comencin a agafar color, afegir el vi blanc i deixar reduir. Posar-hi sal, pebre i el julivert trinxat ben petit.

En una cassó amb aigua i sal bullint, coure els pèsols. Escórrer-los i afegir-los a la sípia. Remenar-ho tot plegat i deixar coure a foc molt suau durant un quart d’hora.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!