recepta Segons-plats-peixSípia ofegada amb patates

Sípia ofegada amb patates.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de sípia
  • 1 lliura de patates
  • 1/2 lliura de pèsols
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba
  • 4 grans d’all
  • 1 copeta de vi blanc
  • llaurer
  • julivert
  • sal
  • oli
  • sucre

Elaboració:

En una cassola amb oli en fred posar-hi la ceba ben trinxada i deixar-la enrossir a foc suau. Quan canvii de color afegir.hi els alls trinxats i remenar. Seguidament s’hi posa la fulla de llorer, el tomàquet ratllat, sal i sucre, amb el foc més alegre. Quan el sofregit estigui ben concentrat, es el moment de posar-hi el vi i deixar reduir.

Posar-hi la sípia tallada a trossos regulars, tapar la cassola i amb el foc suau deixar-la fer amb el seu propi suc. Passat un quart afegir-hi les patates esberlades in un got d’aigua bullint. Cinc minuts després posar-hi els pèsols, salar i continuar la cocció.

Preparar una picada amb alls, julivert i la salsa de la sípia. Deixatar amb un rajolí d’aigua i afegir-ho a la cassola en els darrers moments de la cocció, rectificant, si cal, de sal.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!