recepta Segons-plats-peixSípies farcides

Sípies farcides.  - EMTV

Ingredients per a dues persones.

  • 2 sípies mitjanes o una de grossa
  • farina de galeta
  • all
  • julivert
  • oli
  • vi blanc sec
  • sal

Elaboració:

Netejar les sípies, deixant les bosses senceres. Tallar els dos tentacles més llargs a talls petits.

Preparar el farcit tot barrejant la farina de galeta amb all i julivert ben trinxats i els tentacles tallats, lligant-ho amb una mica d’oli d’oliva.

Farcir-les sense exagerar ja que en coure s’inflen i sortiria el farcit. Lligar les bosses amb fil de cuina i un escuradent.

Passar-les a una cassola amb una mica d’oli i vi blanc suficient per a cobrir la meitat de les sípies. Deixar-les coure a foc baix durant una hora amb la cassola tapada. Salar a mitja cocció.

Servir-les llescades, amb el propi suc de la cocció.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!