recepta Segons-plats-peixTonyina vermella saltejada

Tonyina vermella saltejada.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 talls de tonyina
  • oli
  • suc de llimona
  • sal
  • julivert

</b>Elaboració:

Emulsionar bé la barreja d’una cullerada d’oli d’oliva i el suc d’una llimona.

Posar-ho a una paella antiadherent i amb el foc alegre saltejar els talls de tonyina. Dornar-li una volta perquè es facin per ambdós costats i poc abans de retirar del foc salar-la i afegir una picada de julivert.

La cocció ha de ser ràpida. No deixar que s’assequi gaire.

Nota: Es tracta d’una recepte molt senzilla, de les que donen fe que moltes vegades les coses més simples a la cuina, són també les més bones, ja que mantenen els sabors originaris dels ingredients principals.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!