recepta Segons-plats-peixTruita amb ametlles

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 truites
  • 1 ou
  • farina
  • ametlles seques tallades
  • farina d’ametlla
  • 2 cebes de Figueres petites
  • mantega
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella amb una mica d’oli i una punta de mantega, saltar les cebes trinxades ben fines durant uns minuts. Quan comenci a agafar color, afegir tres grapats d’ametlles i una cullerada de farina d’ametlla. Deixar-ho 2 o tres minuts més i reservar.

Una vegada netes i seques les truites, salar-les i passar-les per la farina i per l’ou batut i fregir-les a la paella amb oli durant uns 3 minuts per cada costat.

Farcir-les amb una part de les ametlles.

Untar amb mantega una plata d’anar al forn, posar-hi les truites i cobrir-les amb la resta d’ametlles.

Enfornar-ho a uns 190º durant un quart. Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!