recepta Segons-plats-peixVerat al forn

Verat al forn.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 verats
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets madurs
  • 4 grans d’all
  • 1 copeta de vi blanc
  • julivert
  • oli
  • sal

Elaboració:

Netejar els verats, treure’ls el cap i l’espina central.

En una paella a foc ben suau posar una mica d’oli i la ceba ben trinxada. Remenar sovint. Quan comenci a canviar de color afegir-hi els alls trinxats. Quan hagin enrrosit afegir el tomàquet trinxat, sense pell ni llavors, sal i el vi blanc.

Una vegada el sofregit estigui al punt, posar-ne una capa en una plata d’anar al forn, a sobre els verats amb una mica de sal i julivert i es recobreixen amb la resta de salsa.

Enfornar-ho a 180º durant uns 20 minuts

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!