recepta SopesAjoblanco

Ingredients per a dues persones:

  • 2 unces d’ametlles crues
  • 1 gra d’all
  • 2 llesques de molla de pa del dia abans
  • 1 cullerada de vinagre de Xerès
  • oli d’oliva
  • sal
  • aigua
  • 2 gotims de raïm moscatell

Elaboració:

Deixar la molla de pa en remull, en aigua freda, durant mitja hora.

Pelar les ametlles deixant-les en remull, en aigua tèbia, durant uns minuts i prement-les amb els dits.

Posar dins del vas de la batedora la molla de pa escorreguda una mica, l’all, les ametlles, el vinagre i un raig d’oli. Una vegada molt, s’hi posa una mica de sal i es deixa reposar a la nevera durant un parell d’hores.

Abans de servir s’hi barreja aigua gelada, fins a donar-li la consistència de sopa desitjada. Es presenta amb grans de moscatell pelats.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!