recepta SopesConsomé de porros

Ingredients per a dues persones:

  • 2 porros
  • 2 xampinyons
  • 3 petricons de brou de verdures
  • 1 ou
  • suc de mitja llimona
  • oli
  • sal
  • coriandre

Elaboració:

Netejar i tallar tan els porros com els xampinyons. Saltar-los en una cassola amb una mica d’oli. Als 5 minuts, afegir el brou i deixar coure a foc suau durant un quart.

En una sopera batre l’ou amb el suc de mitja llimona. De mica en mica diluir-hi el consomé de porros i xampinyons.

Abans de servir rectificar, si cal, de sal i posar-hi un pessic de coriandre.

Nota: Plat que es pot servir fred o calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!