recepta SopesCrema de carbassa

Crema de carbassa.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 300 grs. de carbassa
  • 1 ceba mitjana de Figueres
  • 1 porro petit
  • 1 patata petita
  • canyella
  • 1/2 copeta de crema de llet
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella a foc baix sofregir la ceba ben picada. Quan comenci a enrossir afegir-hi el porro també trinxat i la carbassa i la patata tallades a daus. Quan agafi color, afegir una culleradeta de café de canyella en pols i deixar-la coure durant un minut.

Passar-ho a una olla amb aigua bullint, deixar coure fins que la carbassa estigui ben tova. Salar i passar per la batedora barrejant-hi la crema de llet.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!