recepta SopesCrema de cigrons amb gambes

Crema de cigrons amb gambes.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de cigrons cuits
  • 1 patata
  • 3 unces de gamba vermella
  • 1 llesca de pa
  • romaní
  • formatge de Maó ratllat
  • sal
  • pebre
  • oli

Elaboració:

Esbarlar la patata a talls petits i posar-la a bullir amb aigua i sal durant un quart d’hora. Afegir-hi els cigrons cuits, deixar fer un parell de minuts més i amb molt poca aigua de la cocció passar-ho per la batedora amb el formatge. Deixar refradar la crema obtinguda.

Tallar el pa a quadradets i fregir-lo en una mica d’oli. Reservar.

En un altra paella amb oli posar una branqueta de romani i a foc suau deixar-ho un parell de minuts per aromatitzar l’oli. Retirar el romaní i posar-hi les gambes. Sofregir volta i volta i treure del foc. Pelar les gambes.

Muntar el plat amb la crema freda, el pa torrat i les gambes. Posar-hi un rajolí de l’oli amb gust de romaní i gambes.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!