recepta SopesCrema tèbia de col-i-flor

Crema tèbia de col-i-flor.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 col-i-flor
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1/2 petricó de llet
  • 1 unça de margarina
  • 1 unça de formatge roquefort
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una cassola amb una mica d’oli i a foc moderat posar a estofar les patates, la ceba i el porro trossejats. Quan canviin de color, cobrir-ho amb aigua i deixar bullir; als 10 minuts, incorporar-hi la col-i-flor trossejada, posar-hi sal i deixar coure 10 minuts més.

Passar-ho al got de la batedora afegint-hi la llet, la mantega i el formatge. Triturar-ho fins a obtenir una consistència cremosa.

Servir-ho abans no es refredi.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!