recepta SopesGaspatxo

Gaspatxo.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 3 tomàquets madurs
  • 1 pebrot verd
  • 1 cogombre mitjanet
  • 1 gra d’all
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 crostó de pa sec
  • 2 petricons d’aigua
  • vinagre
  • oli
  • sal

Elaboració:

Remullar el pa sec amb vinagre.

En un recipient alt posar el pa, els tomàquets, mig pebrot verd, mitja ceba, mig cogombre, el gra d’all, tot tallat a trossos, l’aigua, un raig d’oli d’oliva i batre-ho fins a deixar-ho ben trinxat. Passar-ho pel colador xinès. Posar-hi sal i rectificar, si cal el punt de vinagre. Reservar a la nevera.

Tallar a dauets ben petits la resta de verdures i servir-les com a acompanyament.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!