recepta SopesSopa d'arròs i llenties

Ingredients per a dues persones:

  • 3 unces d’arròs
  • 3 unces de llenties
  • 1 patata
  • 1 tomaquet madur
  • 1 gra d’all
  • 1 bitxo
  • 1 fulla de llorer
  • oli d’oliva
  • sal

Elaboració:

Netejar les llenties i deixar-les en remull durant un parell d’hores dins la cassola on en farem la coccio.

Si hi ha massa aigua, treure’n una mica i afegir la patata tallada a daus, el tomàquet pelat, sense llavors i tallat, l’all amb pell, el bitxo i la fulla de llorer. Coure-ho a foc suau.

Mentrestant, en un altra cassola, coure l’arròs amb aigua i sal. Quan comenci a estar cuit, colar-lo i afegir-lo a la primera cassola. Remenar i acabar la cocció tot junt.

En el moment de servir posar-hi un rajolí d’oli d’oliva.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!