recepta SopesSopa de bacallà

Sopa de bacallà.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 ceba
  • 1 tomàqute madur
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • 9 unces de bacallà esqueixat
  • 3 unces de fideus gruixuts
  • oli
  • sal

Elaboració;

A foc molt baix sofregir la ceba trinxada, quan comenci a enrossir, afegir els alls llaminats i al cap d’uns moments el tomàquet ratllat, deixar fer, a mesura que s’assequi, afegir una mica d’aigua, operació que cal repetir un parell de vegades, fins que quedi ben caramelitzat. Afegir el bacallà dessalat i esqueixat i a foc viu posar-hi aigua bullint. Deixar-ho coure uns 10 minuts.

Abans de servir, afegir julivert trinxat.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!