recepta SopesSopa de carbassó

Sopa de carbassó.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de carbassó
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d’all
  • 1/2 pot de crema de llet
  • 1/2 litre de brou de pollastre
  • farigola
  • julivert
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar i tallar el carbassó a daus. Tallar la ceba a juliana. Pelar l’all.

En una cassola amb una mica d’oli saltar les verdures, Quan comencin a canviar de color, posar-hi una mica de sal i pebre, una branqueta de farigola i el brou. Deixar coure a foc moderat durant un quart.

Passar per la batedora, afegir-hi la crema de llet, remenar bé i servir decorant el plat amb julivert ben trinxat.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!