recepta SopesSopa de ceba

Sopa de ceba.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 cebes blanques
  • 2 llesques de pa fregit
  • 2 unces de formatge gruyère
  • 1 unça i mitja de formatge ratllat d’ovella
  • 1 unça i mitja de mantega
  • 1 unça de farina
  • 1 copeta de vi blanc sec
  • mitja copeta de conyac
  • nou moscada
  • sal
  • pebre

Elaboració:

LLescar les cebes i posar-les en una cassola amb la meitat de la mantega. Tapar i deixar coure a foc molt baix fins que s’estovi. Posar-hi sal, pebre, una mica de nou moscada, la farina i la resta de mantega. Remenar bé i regar amb el vi i el conyac. A foc moderat deixar reduir. Cobriri-ho be d’aigua i deixar coure durant tres quarts.

En cassoletes individuals de fang posar-hi la ceba i el brou, cobrir-ho amb llesques fines de gruyère, el pa fregit i el formatge ratllat. Enfornar-ho a 250º fins que quedi ben daurat. Servir la sopa ben calenta.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!