recepta SopesSopa de meló amb pernil

Sopa de meló amb pernil.  - EMTV

Ingredients per a quatre persones:

  • 1 meló gàlia
  • 1 iogurt natural
  • copeta de vi blanc d’Alella
  • 4 unces de pernil
  • menta fresca
  • sal
  • pebre blanc

Elaboració:

Tallar i pelar el meló, treure’n les llavors i reservar quatre llesques per a decoració.

Passar per la batedora la resta de meló, unes fulles de menta i el iogurt fins aconseguir una crema molt fina.

Afegir-hi el vi, un pessic de sal i pebre blanc. Remenar bé i posar-ho a refrigerar al menys durant 4 hores.

Al moment de servir posar a cada plat una llesca de meló i el pernil.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!