recepta SopesSopa freda d'espàrrecs

Sopa freda d'espàrrecs.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 unça i mitja de pernil tallat petit
  • 1 ou
  • 1/2 manat d’espàrrecs
  • 3/4 de l. de brou de verdures
  • 1 porció de formatge de fondre
  • pebre vermell picant
  • oli
  • sal

Elaboració:

Rentar i tallar els espàrrecs, eliminant la part més dura del tronc.

En una cassola amb molt poc oli saltar el pernil. Quan agafi color, afegir-hi els espàrrecs i el brou, un polsim de sal i deixar bullir a foc moderat durant un quart.

Separar algunes puntes d’espàrrecs i la resta passar-ho pel passapuré.

Tornar-ho a posar a la cassola, afegir-hi el formatge i l’ou batut i remenar fins que cualli. Rectificar de sal si cal.

Deixar refredar i posar-ho a la nevera.

Al moment de servir decorar el plat amb les puntes d’espàrrec reservades i una mica de pebre vermell.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!