G2125e-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 26 de juny del 2021 és: Versions de Queen

Arrenca la setmana de l'Orgull LGBTIQ+. És la setmana de la història de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transexuals, Intersexuals, Queer i qualsevol altre titpus d'orientació sexual socialment marginades i oprimides.

Què millor que cel·lebrar aquesta setmana que amb versions de Queen, que musicalment siguin molt diferents de les originals!

😅 Val a dir que pensava que Queen i en Fredy Mercury serien icones gays, però documentant-me per escriure el guió, he vist que no 😅 doncs poc què fa falta que ho sigui, mentre sigui un grup que incomodi als homòfobs ja n'hi ha prou!

Diuen que als 80 als Estats Units els llençaven maquines d'afitar a l'escenari perquè tinguèssin una imatge menys gay i que a Zanzíbar van prohibir el concert d'homenatge a en Mercury, d'on era originari, per ser homosexual: "associar a Mercury amb Zanzíbar degrada la nostra illa, que és part de l'islam"

Borden, puig cavalquem ✊🏿 Estimeu com volgueu 😘

La setmana de l'Orgull LGBTIQ+, quina és la millor versió d'una cançó de Queen?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 3 de juliol del 2021 és: Dia mundial de les cuques de llum

El 3 i 4 de juliol serà el Dia Mundial de les Cuques de llum, el World Firefly Day. M'encanta que els dies mundials siguin dos dies, d'aquesta manera són 24 h en tots els fusos horaris.

La gent de cucadellum.cat ens va explicar que a Verges tenim cuques americanes, que és la que sabíem que teníem i ens havien dit que eren una plaga, però també d'autòctones! Passejar els vespres als voltants dels camps de blat de moro és tot un espectacle, us el recomano de veure.

N'hi ha més d'un milió d'espècies diferents conegudes! Més diversitat que la resta de membres del Regne Animalia i es pensa que realment podrien haver-hi de 6 a 10 milions. L'Ordre dels Coleòpters és la més variada amb més 386.000 espècies. Aquest ordre té més espècies que qualsevol altre ordre en tot el regne animal i és el que coneixem amb el vulgar mot d'escarabat.

Els lampírids, les cuques de llum, són una família de l'ordre dels Coleòpters, però no patiu, el tema d'avui anirà de cançons que parlin d'insectes en general: Coleòpters (escarabats), Dípters (mosques i mosquits), Lepidòpters (papallones i arnes), himenòpters (formigues, abelles i vespes), hemípters ( pugons i xinxes), ortòpters (saltamartins, grills i llagostes) i odonats (espiadimonis) i parem perquè n'hi ha un munt més d'ordres, alguns amb tan sols 37 espècies estimades, com els Zoràpters, una mena de tèrmits diminuts.

Tinc la sensació d'haver-me fotut de quatre grapes en un jardí infestat d'insectes 😜

Quina és la millor cançó que parli d'insectes?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi