G2127e-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 10 de juliol del 2021 és: Barraques de platja en català

L'estiu ja és aquí, ja apreta la calor i freqüentem les platges no tan sols per banyar-nos, també per anar a prendre alguna cosa a les barraques de platja, barbaríssimament conegudes com a xiringuitus.

Recordo els principis de TV3, on cada dia apreníem una paraula per alguna cosa que sempre l'havíem anomenada emprant un barbarisme: buson, palillu, sellu, berberetxu, etc.

Llavors entre tots ens vam proposar de parlar bé la nostra llengua, una llengua que havia sobreviscut la fosca nit de la guerra i les dictadures, i anar emprant a poc a poc els mots normatius.

Tornen temps de rearmament cultural i ens tocarà tornar a fer aquell esforç i anar un xic més lluny, no només emprant a tota hora el mot barraques de platja fins que soni igual de bé que escuradents, sinó de mirar de trobar la millor cançó en català per aquest tipus d'establiment.

Així doncs,

Quina és la millor cançó de barraca de platja en català de tots els temps?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 17 de juliol del 2021 és: Raffaella Carrà, una di noi

El 5 de juliol va traspassar la Raffaella Maria Roberta Pelloni, més coneguda com a Raffaella Carrà. Compta amb tants de fans en aquest Festival, que tot i dir que no canviaria el motiu de la gala, al final no me n'he pogut estar.

La tieta Mariladi se la va trobar amb unes amigues a la taula del costat del restaurant Ciutat Comtal, i la Carrà i el seu company van estar xerrant una bona estona amb la tieta, com si fossin amics de tota la vida.

Diuen que ella era així d'oberta i senzilla. A Catalunya Ràdio vaig sentir que era una dona amb unes fortes conviccions socials, per allò de no dir que era una militant comunista. Va ser una gran lluitadora dels drets de les dones treballadores allà per on ella passava. No de les que signen manifestos i ja està no, de les que ajudava a les noies als camerinos i lluitava per la igualtat salarial i el respecte a la dona en una època on això era impensable.

Una altra concursant, la Carmeta Porta, és una gran fan d'ella, tant que li van dissenyar exprés la samarreta amb el lema Raffaella Carrà, una di noi, que avui veureu a la portada de la gala amb ella de model.

I tants altres participants que aquests dies l'hem recordada amb joia malgrat la gran pèrdua. Al whats del Festival hem decidit de què la propera Perruca Rosa, haurà de fer un vídeo amb un gest inequívocament Carrà. Quin homenatge més bonic, que la terra et sigui lleu 😘

Quina és la millor cançó original o versió de la Carrà?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi