G2130e-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 31 de juliol del 2021 és: Cançons de TikTok - 22è SysAdmin Day

El darrer divendres de juliol serà el 22è SysAdmin Day i per celebrar-ho que millor que dedicar una gala a un dels unicorns xinesos: TikTok.

Es tracta d'una xarxa social on la gent envia vídeos molt curts d'entre 15 i 60 segons, afegint efectes de vídeo i de so, una mena d'Instagram però per a gent jove. És la segona App més descarregada al món, darrere de Whatsapp i té gairebé 700 milions d'usuaris actius al mes.

En Donald Trump, va intentar prohibir-ho als Estats Units, amb l'argument que era un programa espia extranger, però els jutges no li ho van permetre. El fet de que jo sigui un paranoic, no vol dir que no em persegueixin, diuen que va dir.

Aquest tema l'han proposat la Gina i el Jordi, tenint una gala dins la seva zona de confort 😜

Quina és la millor cançó per tiktoks?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 7 d’agost del 2021 és: Ra's As-Sanah - Any Nou musulmà

El pròxim dia 9 o 10 d'agost del 2021 serà el primer dia de l'any musulmà. És el Cap d'Any musulmà. Preparant la gala he llegit que és considerat "bida", una innovació no ortodoxa o fins i tot "haram", prohibit... o sigui que no entraré en gaires detalls, que no estan gaire per orgues i em centraré en el calendari lunar musulmà i no en la festivitat en si mateix si és que algú la celebra intercanviant regals, com diuen que alguns fan.

Es basa en el cicle lunar, cada any resulta 11 o 12 dies més curt que el nostre calendari. Això vol dir que el mes de maig del 20.874, tots dos calendaris coincidiran en número d'any, de mes i de dia. Ho deixo apuntat aquí per qui faci el Festival llavors, faci un esment, molt agraït.

També m'ha sobtat que no hi hagi una diferència d'un dia en funció de la manera de comptar les llunes, amb el calendari lunar global, comença el 10 i suposo que amb les llunes de la Meca, és el pròxim 9 d'agost. Bé, m'ha sobtat relativament, de més grosses s'han vist.

I deixo d'enrotllar-me, hi ha moltes més coses interessants, però me les guardo per l'any vinent, el 30 i tan sols el 30 de juliol del 2.022.

Quina és la millor cançó en àrab per cel·lebrar l'any nou?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi