G2135ex-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 4 de setembre del 2021 és: Roix ha-Xanà - ראש השנה - Any Nou jueu

Els pròxims dies 7 i 8 de setembre és el Roix ha-Xanà, diada en el que els jueus celebren que Déu nostru senyor va crear l'home fa 5.782 anys. Diuen que Déu el va crear després de totes les altres coses per així poder-li dir que, si anaven a bones, li ho havia creat tot per a ell. I si anaven a males, que qui es pensava que era ell si fins i tot els insectes ja existien abans.

M'encanta aquesta relació tan propera que tenen amb Déu. Un cop em van explicar d'un senyor que estava pregant a Jerusalem, al mur de les lamentacions i se li acosta un altre i li pregunta:
- Perdoni, vostè que fa?
- estic pregant-li coses a Déu.
- Coses?
- Sí, la Pau al Món, per exemple.
- I ja li fa cas?
- La veritat, de vegades sembla que li parli a una paret.

Per aquestes dates és tradició menjar poma, magrana i mel i fer sonar el xofar, un instrument fet amb la banya d'un boc. És la festa de Cap d'Any i es predestinen tots els fets que succeiran durant la resta de l'any. S'inicia un període de deu dies de meditació que culminarà amb el Yom Kippur, el Sàbat dels Sàbats, la festa més important.

Shana Tova! Bon any! i Toda raba Jonas, Moltes gràcies a Jonàs pels apunts :)

Quina és la millor canço de tots els temps en hebreu?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 11 de setembre del 2021 és: Resorgir d'entre les cendres

Aquesta gala coincideix de ple a l'Onze de Setembre.

Enguany força devaluat per la pusil·lanimitat dels líders independentistes. No hi ha res que no tingui solució, de més verdes han madurat. I aquest és el missatge que m'agradaria transmetre a l'independentisme tribuneru: no és la fi del món. Val més esperar a tenir prou forces per fer l'embat amb possibilitats de victòria. El setge té molts de forats, no estem davant una dicotomia com la del 10 de setembre del 1714 on es decideix que fineixi la Pàtria amb Glòria. I va ser tanta la Glòria que ens ha permès ressorgir d'entre les cendres, com l'au Fènix. Gratitud eterna! Donec perficiam!

Francesc Pujols, el filòsof català per excel·lència va dir: L'esperit català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors.

I aquesta és l'actitud, tot i saber que encara que ens esclafin, reeixirem, no ens hem de posar a esclafar per esclafar, cal saber administrar els esforços i deixar de què aquest procés sigui conegut pel procés dels esforços inútils.

El guió ara farà un gir inesperat! Sovint confonc dites d'en Francesc Pujols per l'empordanès Alexandre Deulofeu, massa sovint 😅 Doncs el cas és que volia lligar Pujols, l'Empordà, les Havaneres i el cremat amb el ressorgir d'entre les cendres 😅

I oju! Que així ho faré!

Mentre us prepareu un cremat, quina és la millor havanera en català de tots els temps!

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi