G2136ex-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 11 de setembre del 2021 és: Resorgir d'entre les cendres

Aquesta gala coincideix de ple a l'Onze de Setembre.

Enguany força devaluat per la pusil·lanimitat dels líders independentistes. No hi ha res que no tingui solució, de més verdes han madurat. I aquest és el missatge que m'agradaria transmetre a l'independentisme tribuneru: no és la fi del món. Val més esperar a tenir prou forces per fer l'embat amb possibilitats de victòria. El setge té molts de forats, no estem davant una dicotomia com la del 10 de setembre del 1714 on es decideix que fineixi la Pàtria amb Glòria. I va ser tanta la Glòria que ens ha permès ressorgir d'entre les cendres, com l'au Fènix. Gratitud eterna! Donec perficiam!

Francesc Pujols, el filòsof català per excel·lència va dir: L'esperit català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors.

I aquesta és l'actitud, tot i saber que encara que ens esclafin, reeixirem, no ens hem de posar a esclafar per esclafar, cal saber administrar els esforços i deixar de què aquest procés sigui conegut pel procés dels esforços inútils.

El guió ara farà un gir inesperat! Sovint confonc dites d'en Francesc Pujols per l'empordanès Alexandre Deulofeu, massa sovint 😅 Doncs el cas és que volia lligar Pujols, l'Empordà, les Havaneres i el cremat amb el ressorgir d'entre les cendres 😅

I oju! Que així ho faré!

Mentre us prepareu un cremat, quina és la millor havanera en català de tots els temps!

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Estiu 2021 del dissabte 18 de setembre del 2021 és: Skalherria Punk

Arriba la final del Festival i com que deixarem passar 13 setmanes de "vacances", és a dir, no hi haurà Festival d'Emtevisió Tardor 2021, passarem directament al d'Hivern 2022 quan toqui, aquesta gala haurà de ser sonada... i per sonats i sonades, els i les del Rock Radikal Basc 😜

És un moviment musical que arrenca a mitjans dels 80 del segle passat a Egoalde, l'Euskal Herria sota domini espanyol, com a resposta a la crisi econòmica, l'engany de la transició i als plans de la Zona Especial Norte.

La secció cultural del diari Egin informava de l'actualitat del RRB, fanzines i activitats als gaztetxes, casals de joves okupats, van permetre una ràpida propagació fins a mitjans dels 90. Lletres provocadores i punyents, que avui en dia tindria al 80% dels seus integrants a presó o exili, veient el que passa avui en dia.

Però vosaltres no us talleu eh!, aneu a fondu!, que farem un TTdP, Tancament Temporal de Paradeta, per la qual cosa no hem de patir... espèrut 😜

Quina és la millor cançó de Rock Radikal Basc de tots els temps?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi