G2207hx-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Hivern 2022 del dissabte 19 de febrer del 2022 és: Desamors

Quan l'últim dels acords es van esvair i les últimes llàgrimes es va assecar, va sentir com un gran pes s'aixecava del seu pit. Es va adonar que estava buit. Feia tant de temps que estava buit que no sabia com tornar-se a omplir l'estómac. Podia sentir el so de la música a la llunyania i va suposar que passaria un temps abans que la pogués tornar a veure. Però de moment, només volia seure i deixar que la música el banyés.

Aquesta setmana va de desamors, qui sap si l'ha deixat per una màquina com la que ha escrit el text anterior, la Narrative Device que em va recomanar en guillemclapes i és una canya. Aquest tema el proposa la Noe Castillo de Les Nenes 💜 i per això n'he cregut oportú de canviar el gènere del text creat per la màquina, què plorin ells 😉 així doncs...

Quina és la millor cançó per acompanyar-te en un episodi desamorós?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Hivern 2022 del dissabte 26 de febrer del 2022 és: És l'hora de ballar Sardanes

La sardana és una dansa col·lectiva que ballen homes i dones agafats de les mans formant una rotllana, i puntejant amb els peus els compassos de la música interpretada per la cobla.

L'origen del ball en rotllana és indeterminat, sent molt plausible situar-ho a l'antiga Grècia. La música tal i com la coneixem avui dia, té l'origen en el contrapàs, molt estès a les comarques pirinenques i nord-occidentals, on tenim un manuscrit del segle XVIII on entre altres ballables, trobem 4 sardanes, les més antigues.

Al segle XIX el contrapàs passa de moda i sorgeix la sardana curta, donat pas a mitjans de segle a la sardana llarga que és la que conforma la cobla de sardanes: dues tenores, dos tiples, dos cornetins, dos fiscorns, un trombó, el contrabaix, el flabiol i el petit tamborí rítmic.

La Dolors Boatella, al seu programa #EnLOLMajor de Catalunya Música, ens revela alguns dels misteris de les sardanes, i li he demanat de poder fer servir l'art per la portada. Moltes gràcies, Dolors, ets una crack 😍! Podeu sentir aquest divertit programa a l'enllaç https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/tots-els-matins-del-mon/dolors-boatella-revela-alguns-dels-misteris-de-les-sardanes-a-enlolmajor/audio/1126108/

Aquest tema l'ha proposat la Marta Fàbrega, moltes gràcies Marta 😊. Així doncs...

Quina és la millor sardana cantada de tots els temps?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi