G2115p-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.
Moltes felicitats a en Boig1975 que avui mateix fa anys! molts petons.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.
Moltes gràcies també a la Teresa Madrenes, per entre moltes altres coses, les llimones que he fet servir avui pel gin-tònic. El faig amb una ginebra collonuda, la Beefeeter 24, es veu que barregen 12 ingredients com tè verd i la pela de l'aranja entre d'altres i l'infusionen durant 24h, vet aquí el nom. Osti! ara que tenim 248 seguidors, podria fer la primera pela com influencer.... és clar que si vaig anunciant espirituosos... potser les iaies al tiktok parlarien de les males influencers 😅

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Primavera 2021 del diumenge 18 d’abril del 2021 és: Diversió amb els clàssics

El 15 d'abril de l'any passat, en ple confinament, vam fer la primera emissió en directe oficial del show Diversió amb els Clàssics. En aquest show juguem en directe a jocs antics i va ser una gran vàlvula d'escapament en aquell fosc període. Al principi cada dia feia un capítol, un cop acabat el confinament ha set tot plegat més esporàdic, però no per això menys divertit.

Tot i que ara juguem molt amb els mòbils i sense volum, la música i els efectes especials són una part molt important de la jugabilitat i hi ha Clàssics que han generat obres mestres ja sia perquè s'han creat pel joc o perquè han adaptat peces existents. Aquesta gala buscarem la millor cançó que hagi aparegut en un videojoc, poden ser versions que hagin evolucionat a partir del videojoc.

Quina és la millor cançó feta servir en un videojoc?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Primavera 2021 del diumenge 25 d’abril del 2021 és: El poeta del Poble

El 23 d'abril és Sant Jordi, diada dels enamorats i la cultura. L'any 303 l'emperador Dioclecià va fer decapitar el cavaller Jordi en negar-se a perseguir als cristians. El culte a Sant Jordi es va estendre plenament a tots els Països Catalans, durant l'edat mitjana, per bé que al segle VIII ja n'hi havia devoció. Però no va ser fins a l'any 1456, quan Nicolau Pujades, 26è president de la Generalitat, va oficialitzar-lo com a patró de Catalunya.

Amor i cultura, cultura i amor sintetitzats en aquesta diada fent poesia pels quatre costats. Per la propera gala propera a Sant Jordi buscarem poesia musicada que ens faci papallones. I com tots sabem que en qüestions d'amors, la llengua és molt important, les buscarem en català. No cal que el poema original ho sigui, però sí la cançó.

Quina és la millor cançó en català que musica un poema?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi