G2117p-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Primavera 2021 del diumenge 2 de maig del 2021 és: Assegurançatorix el gal

Celtes és el terme utilitzat per descriure els pobles de l'edat del ferro que parlaven llengües celtes. Heròdot, el pare de la història, ens parla d'ells com a Keltol al segle cinquè aC com a poble de la capçalera del Danubi als Alps. Molts historiadors coincideixen en dir que el mot Celta és creat pels grecs i no pels mateixos celtes, com ja vam veure amb els Indiketes d'unes gales ençà.

La màxima expansió celta va succeir al segle tercer aC estenent-se fins a l'Oceà Atlàntic. Britans, Gals i Celtibers varen ser alguns d'aquests pobles celtes. Amb la pèrdua de batalles davant de l'imperi Romà, la cosa va a menys fins a restar el que coneixem avui dia com les Sis Nacions Celtes: Escòcia, Irlanda, Illa de Man, gales, Cornualla i Bretanya, totes banyades per l'Oceà Atlàntic.

És d'aquestes Sis Nacions de les quals tenim constància musical, més enllà d'Assegurançatorix el gal i és sobre música celta que anirà la propera gala.

Aquest tema l'ha proposat en David Alpuente. Mooooltes gràcies 😍

Quina és la millor cançó de música celta?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Primavera 2021 del dissabte 8 de maig del 2021 és: Nemini Parco, salsa picant eXtrema

La setmana vinent serà 5 de Mayo, que commemora la primera victòria de l'exèrcit mexicà sobre una gran potència, els francesos, a la batalla de Puebla el 1862. L'alegria va durar poc, puix que els francesos van acabar imposant l'emperador Maximilià dos anys després. Amb tot, es va començar a celebrar a Mèxic i a partir del 1867 a Texas, on habitaven molts mexicans abans de convertir-se en l'estat de l'estrella solitària i d'on era originari el general que va guanyar la batalla.

Amb el temps va acabar estenent-se la celebració arreu dels Estats Units, no només per la colònia mexicana, ans va esdevenir la festa reivindicativa de totes les poblacions oprimides. L'any 2005, l'antic governador de Texas i llavors president George Bush, va fer-lo festa oficial arreu dels Estats Units.

Menjar i música són potser els grans ambaixadors mexicans arreu del món i una característica del menjar mexicà és el picant. Nemini Parco, no perdonut a ningú en llatí i llegenda de l'estendard de la Mort de Verges, és de ben segur un bon nom per una salsa picant.

Sou els directors creatius d'una prestigiosa consultora de marketing, i teniu a la taula el projecte més important d'ençà de la sortida a borsa de Software Martínez, el llançament simultani de la salsa picant extrema Nemini Parco a tots els restaurants mexicans del planeta el pròxim 5 de Mayo.

Quina és la millor cançó en mexicà per anunciar el llançament de la salsa picant Nemini Parco?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi