G2119px-guio

ESCENA 1 - A - Youtube A

Bon dia bona gent dels Països Catalans
Bona nit des dels estudis centrals de l'EMTV a Verges Districte Republicà
Moltes gràcies al públic que participa i als participants que fan de públic i petons i abraçades als nous concursants.

ESCENA 3 - K - Hipsotech

Molte gràcies al patrocinador, Hipsotech, que al final d'aquestes 13 gales regalarà una targeta de 50€ per l'Apple Store o Google Play a qui més punts hagi acumulat i envii un video amb un missatge mentre duu una perruca rosa i fa un gest inequivocament Carrà.

ESCENA 4 - A - Youtube A

Recordar el tema dels drets blocants, que els silenciarem, no els tallarem mai més.

I sense més dil·lació ESCENA 5 - A - Youtube A

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Primavera 2021 del dissabte 15 de maig del 2021 és: Lliure Albir

El 16 de maig del 2020 vam fer la primera gala del Festival d'Emtevisió: Fent una menja molt especial, on buscàvem amb quina cançó començarem a cuinar un hipotètic dinar amb amics i familiars.

I tal dia farà un any! que fort. Moltes gràcies al públic participant i als participants que feu de públic, per fer possible aquest espai de contacte remot setmanal, us estimo molt 😘

La idea d'aquest festival era fer una paròdia del d'Eurovisió, si és que és possible, al principi molta gent pensava que hauria de cantar en pla karaoke! Déu món guard 😅 i el pròxim 22 de maig serà el Festival d'Eurovisió 2021 a Rotterdam.

És per això que el tema de la propera gala no és cap en concret, és el lliure albir... us heu estalviat una bona dissertació sobre el tema 😜 amb el lliure albir cadascú posarà la cançó que més li agradi o que cregui que més pot agradar, puix que el tema de la següent gala, la del cap de setmana d'Eurovisió, consistirà a trobar la millor cançó de l'època de la primera classificada, del gènere musical de la segona i de l'idioma de la tercera... Què!, qui és el locu ara?

Suposo que ara estareu preguntant-vos què he dit i quina cançó posar: Al lliure albir! La que us roti! Si voleu saber com el lliure albir determinarà (😉) el motiu de la següent gala, trobareu el text de tot el que he dit en aquest vídeo de youtube i al web de l'EMTV.cat

Així doncs,

Quina és la millor cançó de tots els temps, tots els gèneres i tots els idiomes?

ESCENA 6 - F - TOP10

Anem al TOP10
dir qui ho envia i els 12s

ESCENA 7 - G - Llista

Canviar a G i felicitar, Congratulations a la guanyadora

ESCENA 8 - G - Llista

Mostrar votacions GALA de la resta i els 12s

ESCENA 9 - G - Llista

Mostra classificació GLOBAL i llegir fins el meu

ESCENA 10 - A - Youtube B

El tema de la gala del Festival d'Emtevisió Primavera 2021 del dissabte 22 de maig del 2021 és: Eurovisió 2021 - Rotterdam

Eurovisió 2021 - Rotterdam

Dissabte 22 de Maig a les 9 del vespre arrenca l'edició 2021 del Festival d'Eurovisió. Com sempre, anem tard, ets la DirCom d'una prestigiosa cadena de televisió i encara no hem enviat la cançó que representarà la llengua anglesa al Festival. La tria es feia per votació popular en un esbojarrat programa de televisió i va haver un malentès en el calendari.

És el moment de demostrar al món perquè ets la guanyadora, durant tres edicions consecutives, del trofeu Reina de la Procastinació i mirar de trampejar fins al darrer moment en què aquest esbojarrat show triï la cançó en llengua anglesa dels gèneres Rock, opera rock, blues-rock, heavy metal, rapsòdia de la dècada dels 70. Per sort podem concórrer al Festival amb l'original o amb una versió feta en una altra dècada i gènere musical.

La gala en què es triarà la cançó comença a mig quart de 9 del vespre i el Festival d'Eurovisió a les 9 en punt. Hi ha temps de sobres!

ATENCIÓ: Hem creat un grup de Whatsapp per fer el seguiment en família #EMTV del Festival d'Eurovisió del 22 de Maig, si vols ser-hi, envia un privat o un públic 😉

Quina cançó en llengua anglesa dels gèneres Rock, opera rock, blues-rock, heavy metal, rapsòdia i de la dècada dels 70 o versió, triareu per concórrer al Festival d'Eurovisió 2021?

SCENA 11 - A - Youtube B

Trobareu la llista completa i enllaços al web i al text d'aquest video.
Recordar que:
Es poden enviar cançons fins dimecres a les 20:00
Es pot votar fins dissabte a les 20:00
i a mig quart de nou, teniu una cita a les vostres pantalles amb la propera gala del Festival d'Emtevisió.

No oblideu supervitamimitzar-vos
Supermineralitzar-vos
Super-subscriure-hos i fer likes a aquest canal.
Au fins despres, que la força us acompanyi