Video Youtube Missatge Reial de la Nit de Reis 2022, Verges

Missatge Reial de la Nit de Reis 2022, Verges. Escolteu bé nens i nenes de Verges, ja ha arribat la nit més màgica de l’any! La nit en què els protagonistes indiscutibles sou tots vosaltres. Tots sabem que ens ha tocat viure temps complicats. Però també sabem que us heu portat molt i molt bé. I és per això que tenim moltes ganes de poder-vos veure, saludar i compartir uns moments amb tots vosaltres.  - EMTVEscolteu bé nens i nenes de Verges, ja ha arribat la nit més màgica de l’any! La nit en què els protagonistes indiscutibles sou tots vosaltres. Tots sabem que ens ha tocat viure temps complicats. Però també sabem que us heu portat molt i molt bé. I és per això que tenim moltes ganes de poder-vos veure, saludar i compartir uns moments amb tots vosaltres.

Escolteu bé nens i nenes de Verges, ja ha arribat la nit més màgica de l’any! La nit en què els protagonistes indiscutibles sou tots vosaltres. Tots sabem que ens ha tocat viure temps complicats. Però també sabem que us heu portat molt i molt bé. I és per això que tenim moltes ganes de poder-vos veure, saludar i compartir uns moments amb tots vosaltres.

El proper dia 5, durant tot el dia, a la Plaça Major, hi haurà la Bústia Reial per deixar totes les vostres cartes.

A les 6 de la tarda, arribarem a Verges. En Melcior, en Baltasar, tots els nostres patges i jo.

Aquest any es faran quatre punts de trobada on podreu anar a esperar la nostra arribada.

1.La Urbanització Rubau.

  1. Aparcament del Camp de futbol.

3.Placeta 11 de setembre.

4.Plaça Major.

Un cop arribats a la Plaça Major, anirem cap a la Placeta de l’1 d’octubre, on us farem els nostres tradicionals parlaments.

I al finalitzar, a la Sala Polivalent, us volem veure i rebre a tots els nens i nenes en grups reduïts. I ens agradaria molt poder-nos fer una foto amb tots vosaltres.

Ah, i després, tothom ràpid cap a casa a deixar-nos alguna cosa per menjar i beure, que tindrem tanta feina a repartir regals durant tota la nit que estarem molt i molt cansats.

Moltes gràcies, guapos i guapes. Tenim moltes i moltes ganes de tornar-vos a veure!

Fins ben aviat, estimats!

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!