Video Youtube La Sopa de Verges en directe

La Sopa de Verges en directe. Retransmissió en directe de la cocció de La Sopa de Verges.  - EMTVRetransmissió en directe de la cocció de La Sopa de Verges.

Retransmissió en directe de la cocció de La Sopa de Verges.

És la supervivència del costum ancestral de fer un àpat comunitari, arreplegant la minsa aportació que cadascú pogués fer i preparar una festa de comiat a la carn amb l’arribada de la Quaresma.

Dimarts 16 a partir de les 8 del matí podreu seguir en directe la cocció de la tradicional Sopa de Verges. Serà una edició diferent a causa de la pandèmia de la Covid-19, però no per això volem deixar de viure el dimarts de Carnaval.

👉 Adquiriu la recepta. Podeu fer-ho aquí o la trobareu als diferents comerços de Verges.

👉 Trobareu tots els ingredients per poder cuinar la vostra Sopa des de casa al comerç local de Verges. Fem poble, fem comerç!

👉 A partir de les 8 del matí, podreu seguir la programació especial de la cuita de la Sopa al canal de Youtube EMTV (Empordanet Televisió).

👉 El Cafè de la Plaça, el restaurant Mas Pi i l’Alberana oferiran tastets del perol cuinat als seu menú diari.

👉 Compartiu les vostres fotos i els vostres vídeos cuinant la tradicional Sopa de Verges a Instagram, Facebook o Twitter utilitzant el hashtag #LaSopadeVerges2021

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració i esperem que en gaudiu.

Visca la Sopa de Verges!

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!