Video Youtube Missatge Reial als nens i nenes de Verges

Missatge Reial als nens i nenes de Verges. Pels voltants de Verges, a 3 de Gener de 2.021 - EMTVPels voltants de Verges, a 3 de Gener de 2.021

Pels voltants de Verges, a 3 de Gener de 2.021

Estimats nens i nenes de Verges.

Us informem que malgrat que aquest sigui un any molt diferent a causa de la pandèmia de la Covid-19 i de les restriccions aprovades pel PROCICAT, nosaltres ja estem de camí perquè tenim moltes ganes de tornar a Verges, venir-vos a veure i portar-vos alguns d’aquests regals que heu anat demanant.

Aquest any no podrem fer la tradicional cavalcada tal i com la fèiem. I ens sap molt i molt de greu perquè ens agrada molt la rebuda que ens feu cada any a la plaça Major. Però tots plegats hem de ser responsables. Ei, però no patiu gens ni mica, perquè tant en Melcior, en Gaspar com en Baltasar us volem veure i saludar, i ja tenim pensat com fer-ho.

Així doncs, el proper dimarts 5 de gener a partir de les 6 de la tarda, espereu-nos a casa vostra que volem recórrer tots els carrers de Verges i passar per davant de les vostres llars. Però, escolteu, una cosa molt important: aquest any no ens podreu seguir. Espereu-nos a casa, porteu el vostre fanalet per poder il•luminar el nostre camí i canteu ben fort aquelles cançons que cada any ens dediqueu.

Sabem que ha estat un any complicat, però també sabem que tots plegats heu fet molta bondat i us heu portat molt bé. És per això que venim ben carregats de regals.

Per acabar, volem demanar-vos que ens deixeu alguna cosa per menjar als vostres balcons, que amb tanta feina a repartir regals, segurament ens entrarà molta gana i set.

I un cop hàgim fet tot el recorregut, molt atents a les vostres pantalles perquè us farem arribar el nostre missatge mitjançant el canal de youtube EMTV.

Us estimem molt. Una abraçada ben forta a tots i totes. Fins ben aviat!

Melcior, Gaspar i Baltasar.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!