Video Youtube EL BÚNQUER: Adam Rainer (4x54)

EL BÚNQUER: Adam Rainer (4x54). Amb temes de gegantisme i de nanisme us pensàveu que ja no ens quedava res per explicar? Seieu bé, perquè després de quatre temporades encara tenim la capacitat de sorprendre-us. En aquest capítol us portem la vida de l’Adam Rainer, el nan gegant, un oxímoron en si mateix. Avui és d’aquells dies que després de sentir la història aneu corrents cap al Google a veure si això és veritat i acabeu comprovant que no ens hem inventat res de res! - EMTVAmb temes de gegantisme i de nanisme us pensàveu que ja no ens quedava res per explicar? Seieu bé, perquè després de quatre temporades encara tenim la capacitat de sorprendre-us. En aquest capítol us portem la vida de l’Adam Rainer, el nan gegant, un oxímoron en si mateix. Avui és d’aquells dies que després de sentir la història aneu corrents cap al Google a veure si això és veritat i acabeu comprovant que no ens hem inventat res de res!

Amb temes de gegantisme i de nanisme us pensàveu que ja no ens quedava res per explicar? Seieu bé, perquè després de quatre temporades encara tenim la capacitat de sorprendre-us. En aquest capítol us portem la vida de l’Adam Rainer, el nan gegant, un oxímoron en si mateix. Avui és d’aquells dies que després de sentir la història aneu corrents cap al Google a veure si això és veritat i acabeu comprovant que no ens hem inventat res de res!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!