Video Youtube EL BÚNQUER: Aimo Koivunen (4x118)

EL BÚNQUER: Aimo Koivunen (4x118). L'Aimo va ser un jove soldat finlandès que va lluitar contra les tropes soviètiques en l'anomenada L'Aimo va ser un jove soldat finlandès que va lluitar contra les tropes soviètiques en l'anomenada "Guerra d'hivern". Durant el conflicte, per molt increïble que sembli, l'Aimo era l'encarregat de portat tots els subministraments de metamfetamina de l'esquadró. Era el soldat responsable de la droga dels seus companys! En aquells temps alguns exèrcits subministraven metamfetamina a les seves tropes perquè es pensaven que era un bon complement durant els combats!

L’Aimo va ser un jove soldat finlandès que va lluitar contra les tropes soviètiques en l’anomenada “Guerra d’hivern”. Durant el conflicte, per molt increïble que sembli, l’Aimo era l’encarregat de portat tots els subministraments de metamfetamina de l’esquadró. Era el soldat responsable de la droga dels seus companys! En aquells temps alguns exèrcits subministraven metamfetamina a les seves tropes perquè es pensaven que era un bon complement durant els combats!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!