Video Youtube EL BÚNQUER: Alphonse Laurencic (4x14)

EL BÚNQUER: Alphonse Laurencic (4x14). Una de les rates més grosses que van córrer per la Guerra Civil Espanyola va ser l’Alphones Laurencic (francès havia de ser, oi Jair?) L’Alphonse va ser un esnob extremadament de dretes que quan va començar la guerra va anar a petar al bàndol de la República. En veure’s atrapat a Barcelona, va aixecar el puny esquerre i va fer-se passar per un republicà convençut. Però això de les esquerres i la fraternitat li anava massa gros i va decidir contactar amb els franquistes. Llavors va ser empresonat pels republicans i va decidir tornar a canviar de camisa i convertir-se en un torturador responsable de la txeca de Gràcia.  - EMTVUna de les rates més grosses que van córrer per la Guerra Civil Espanyola va ser l’Alphones Laurencic (francès havia de ser, oi Jair?) L’Alphonse va ser un esnob extremadament de dretes que quan va començar la guerra va anar a petar al bàndol de la República. En veure’s atrapat a Barcelona, va aixecar el puny esquerre i va fer-se passar per un republicà convençut. Però això de les esquerres i la fraternitat li anava massa gros i va decidir contactar amb els franquistes. Llavors va ser empresonat pels republicans i va decidir tornar a canviar de camisa i convertir-se en un torturador responsable de la txeca de Gràcia.

Una de les rates més grosses que van córrer per la Guerra Civil Espanyola va ser l’Alphones Laurencic (francès havia de ser, oi Jair?) L’Alphonse va ser un esnob extremadament de dretes que quan va començar la guerra va anar a petar al bàndol de la República. En veure’s atrapat a Barcelona, va aixecar el puny esquerre i va fer-se passar per un republicà convençut. Però això de les esquerres i la fraternitat li anava massa gros i va decidir contactar amb els franquistes. Llavors va ser empresonat pels republicans i va decidir tornar a canviar de camisa i convertir-se en un torturador responsable de la txeca de Gràcia.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!