Video Youtube EL BÚNQUER: Alvin Karpis (2x115)

EL BÚNQUER: Alvin Karpis (2x115). No és que l'Alvin Karpis estigués connectat a la màfia, és que ell era la màfia. Amèrica estava econòmicament i moralment destrossada, les bandes de lladres i segrestadors sortien de sota les pedres. Eren anys gloriosos per tots aquests gàngsters sense escrúpols: Bonnie i Clyde, John Dillinger, Alvin Karpis... eren els cowboys del 1930. Si us agraden les pel·lis de la màfia, no us perdeu aquesta biografia! - EMTVNo és que l'Alvin Karpis estigués connectat a la màfia, és que ell era la màfia. Amèrica estava econòmicament i moralment destrossada, les bandes de lladres i segrestadors sortien de sota les pedres. Eren anys gloriosos per tots aquests gàngsters sense escrúpols: Bonnie i Clyde, John Dillinger, Alvin Karpis... eren els cowboys del 1930. Si us agraden les pel·lis de la màfia, no us perdeu aquesta biografia!

No és que l’Alvin Karpis estigués connectat a la màfia, és que ell era la màfia. Amèrica estava econòmicament i moralment destrossada, les bandes de lladres i segrestadors sortien de sota les pedres. Eren anys gloriosos per tots aquests gàngsters sense escrúpols: Bonnie i Clyde, John Dillinger, Alvin Karpis… eren els cowboys del 1930. Si us agraden les pel·lis de la màfia, no us perdeu aquesta biografia!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!