Video Youtube EL BÚNQUER: Andy Fordham (4x116)

EL BÚNQUER: Andy Fordham (4x116). L'Andy Fordham era un esportista d'elit? Podem discutir-ho. Primer hauríem de saber si els dards són un esport o més aviat un passatemps que els borratxos anglesos practiquen al pub. Potser no és tan glamurós com el futbol o el rugbi, però heu de saber que els tornejos de dards mouen milions amb les apostes en línia. I també heu de saber que l'Andy Fordham era un dels millors tiradors de dards del circuit internacional, un home que tirava millor anant borratxo que serè! - EMTVL'Andy Fordham era un esportista d'elit? Podem discutir-ho. Primer hauríem de saber si els dards són un esport o més aviat un passatemps que els borratxos anglesos practiquen al pub. Potser no és tan glamurós com el futbol o el rugbi, però heu de saber que els tornejos de dards mouen milions amb les apostes en línia. I també heu de saber que l'Andy Fordham era un dels millors tiradors de dards del circuit internacional, un home que tirava millor anant borratxo que serè!

L’Andy Fordham era un esportista d’elit? Podem discutir-ho. Primer hauríem de saber si els dards són un esport o més aviat un passatemps que els borratxos anglesos practiquen al pub. Potser no és tan glamurós com el futbol o el rugbi, però heu de saber que els tornejos de dards mouen milions amb les apostes en línia. I també heu de saber que l’Andy Fordham era un dels millors tiradors de dards del circuit internacional, un home que tirava millor anant borratxo que serè!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!