Video Youtube EL BÚNQUER: Anna Sorokin (3x27)

EL BÚNQUER: Anna Sorokin (3x27). L’Anna era una nena espavilada que de seguida va veure que a Rússia es moriria de sentiment. Es va instal·lar a París, on va començar de becària en una revista de tendències. L’Anna, pobreta, va ser una “fashion victim” i va perdre l’oremus. La cosa va empitjorar quan se’n va anar a viure a Nova York, on directament es feia passar per una multimilionària. L’Anna va tastar el nèctar de la jet-set novaiorquesa i ja no hi va haver marxa enrere. Deutes, l’FBI anant-li al darrere… i una sèrie de Netflix. - EMTVL’Anna era una nena espavilada que de seguida va veure que a Rússia es moriria de sentiment. Es va instal·lar a París, on va començar de becària en una revista de tendències. L’Anna, pobreta, va ser una “fashion victim” i va perdre l’oremus. La cosa va empitjorar quan se’n va anar a viure a Nova York, on directament es feia passar per una multimilionària. L’Anna va tastar el nèctar de la jet-set novaiorquesa i ja no hi va haver marxa enrere. Deutes, l’FBI anant-li al darrere… i una sèrie de Netflix.

L’Anna era una nena espavilada que de seguida va veure que a Rússia es moriria de sentiment. Es va instal·lar a París, on va començar de becària en una revista de tendències. L’Anna, pobreta, va ser una “fashion victim” i va perdre l’oremus. La cosa va empitjorar quan se’n va anar a viure a Nova York, on directament es feia passar per una multimilionària. L’Anna va tastar el nèctar de la jet-set novaiorquesa i ja no hi va haver marxa enrere. Deutes, l’FBI anant-li al darrere… i una sèrie de Netflix.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!