Video Youtube EL BÚNQUER: Annie Edson Taylor (4x83)

EL BÚNQUER: Annie Edson Taylor (4x83). Història de superació personal? Nosaltres creiem que no, més aviat és una història de Història de superació personal? Nosaltres creiem que no, més aviat és una història de "desesperació" personal. Annie Taylor va viure com una reina al llarg de la seva vida: viatjant i descobrint noves cultures sense parar atenció al compte bancari que, a poc a poc, anava baixant. Miserable i sense ni un dòlar a la butxaca, l'Annie va decidir publicitar-se com la primera dona que es llançaria per les cascades del Niàgara amb un barril de fusta. Potser no és la gesta més èpica que hem relatat a dins del búnquer (hem tingut gossos que han anat a l'espai), però segur que és una de les més absurdes.

Història de superació personal? Nosaltres creiem que no, més aviat és una història de “desesperació” personal. Annie Taylor va viure com una reina al llarg de la seva vida: viatjant i descobrint noves cultures sense parar atenció al compte bancari que, a poc a poc, anava baixant. Miserable i sense ni un dòlar a la butxaca, l’Annie va decidir publicitar-se com la primera dona que es llançaria per les cascades del Niàgara amb un barril de fusta. Potser no és la gesta més èpica que hem relatat a dins del búnquer (hem tingut gossos que han anat a l’espai), però segur que és una de les més absurdes.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!