Video Youtube EL BÚNQUER: Armin Meiwes (3x82)

EL BÚNQUER: Armin Meiwes (3x82). Avui repassarem la història d’Armin Meiwes, el caníbal de Rotenburg. Bé, amb aquest titular, ja us podeu imaginar de quin mal hem de morir. Resulta que l’Armin era un jovenet introvertit que va començar a obsessionar-se pels xats d’internet, sobretot per un fòrum de canibalisme (coses d’alemanys…). Ah, ens hem descuidat de dir que, de petit, l’Armin tenia un amic imaginari i que va mantenir relacions sexuals amb ell (coses d’alemanys…). Amb tot aquest cacao mental, el nostre amic va quedar amb un desconegut i va practicar una mica de canibalisme, consentit, això sí (coses d’alemanys). - EMTVAvui repassarem la història d’Armin Meiwes, el caníbal de Rotenburg. Bé, amb aquest titular, ja us podeu imaginar de quin mal hem de morir. Resulta que l’Armin era un jovenet introvertit que va començar a obsessionar-se pels xats d’internet, sobretot per un fòrum de canibalisme (coses d’alemanys…). Ah, ens hem descuidat de dir que, de petit, l’Armin tenia un amic imaginari i que va mantenir relacions sexuals amb ell (coses d’alemanys…). Amb tot aquest cacao mental, el nostre amic va quedar amb un desconegut i va practicar una mica de canibalisme, consentit, això sí (coses d’alemanys).

Avui repassarem la història d’Armin Meiwes, el caníbal de Rotenburg. Bé, amb aquest titular, ja us podeu imaginar de quin mal hem de morir. Resulta que l’Armin era un jovenet introvertit que va començar a obsessionar-se pels xats d’internet, sobretot per un fòrum de canibalisme (coses d’alemanys…). Ah, ens hem descuidat de dir que, de petit, l’Armin tenia un amic imaginari i que va mantenir relacions sexuals amb ell (coses d’alemanys…). Amb tot aquest cacao mental, el nostre amic va quedar amb un desconegut i va practicar una mica de canibalisme, consentit, això sí (coses d’alemanys).

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!