Video Youtube EL BÚNQUER: Audrey Hepburn (4x19)

EL BÚNQUER: Audrey Hepburn (4x19). La nostra Audrey Hepburn era una actriu de Hollywood amb una història diferent de les Marilyn Monroe i les Judy Garland. Ella era una dona valenta, que mai va caure en les addiccions i els sfx got trencats que t’ofereixen el món de la faràndula. Val a dir que l'Audrey és europea, i això fa que el tarannà ja sigui diferent del de les actrius americanes que volen triomfar costi el que costi; que passés gana durant la guerra i hagués de netejar lavabos de nazis van ser experiències que també van influir que l'Audrey fos una noia forta i no fos la típica diva de Hollywood. - EMTVLa nostra Audrey Hepburn era una actriu de Hollywood amb una història diferent de les Marilyn Monroe i les Judy Garland. Ella era una dona valenta, que mai va caure en les addiccions i els sfx got trencats que t’ofereixen el món de la faràndula. Val a dir que l'Audrey és europea, i això fa que el tarannà ja sigui diferent del de les actrius americanes que volen triomfar costi el que costi; que passés gana durant la guerra i hagués de netejar lavabos de nazis van ser experiències que també van influir que l'Audrey fos una noia forta i no fos la típica diva de Hollywood.

La nostra Audrey Hepburn era una actriu de Hollywood amb una història diferent de les Marilyn Monroe i les Judy Garland. Ella era una dona valenta, que mai va caure en les addiccions i els sfx got trencats que t’ofereixen el món de la faràndula. Val a dir que l’Audrey és europea, i això fa que el tarannà ja sigui diferent del de les actrius americanes que volen triomfar costi el que costi; que passés gana durant la guerra i hagués de netejar lavabos de nazis van ser experiències que també van influir que l’Audrey fos una noia forta i no fos la típica diva de Hollywood.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!