Video Youtube EL BÚNQUER: Baba Vanga (4x29)

EL BÚNQUER: Baba Vanga (4x29). "És la Baba la vident, l'endevina que sap la vida; amb tarot, la bola o el marro del cafè, el passat, el futur us dirà!" No, no estem fent cap personatge de Bola de Drac, avui us portem la història de la Baba Vanga, una aprenent de bruixa que va perdre la vista en un tràgic accident. La gent del poble afirma que després d'aquell succés, la Vanga va obtenir poders paranormals i que tenia la capacitat de predir el futur.

“És la Baba la vident, l’endevina que sap la vida; amb tarot, la bola o el marro del cafè, el passat, el futur us dirà!” No, no estem fent cap personatge de Bola de Drac, avui us portem la història de la Baba Vanga, una aprenent de bruixa que va perdre la vista en un tràgic accident. La gent del poble afirma que després d’aquell succés, la Vanga va obtenir poders paranormals i que tenia la capacitat de predir el futur.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!