Video Youtube EL BÚNQUER: Baby Face Nelson (2x153)

EL BÚNQUER: Baby Face Nelson (2x153). Avui una de les biografies clàssiques del búnquer, Gran Depressió als Estats Units, Llei Seca i un protagonista que als 12 anys ja l’han tancat 2 cops al reformatori… Avui tenim un dels gàngsters més sanguinaris de la història, un noi que tenia una filosofia de vida ben simple: “dispara primer i pregunta després”. En Baby Face, membre de la banda d’un altre mític del programa: en John Dillinger. En Baby Face Nelson disparava el fusell tan de pressa que sembla una metralladora, un dels últims grans gàngsters de la història. - EMTVAvui una de les biografies clàssiques del búnquer, Gran Depressió als Estats Units, Llei Seca i un protagonista que als 12 anys ja l’han tancat 2 cops al reformatori… Avui tenim un dels gàngsters més sanguinaris de la història, un noi que tenia una filosofia de vida ben simple: “dispara primer i pregunta després”. En Baby Face, membre de la banda d’un altre mític del programa: en John Dillinger. En Baby Face Nelson disparava el fusell tan de pressa que sembla una metralladora, un dels últims grans gàngsters de la història.

Avui una de les biografies clàssiques del búnquer, Gran Depressió als Estats Units, Llei Seca i un protagonista que als 12 anys ja l’han tancat 2 cops al reformatori… Avui tenim un dels gàngsters més sanguinaris de la història, un noi que tenia una filosofia de vida ben simple: “dispara primer i pregunta després”. En Baby Face, membre de la banda d’un altre mític del programa: en John Dillinger. En Baby Face Nelson disparava el fusell tan de pressa que sembla una metralladora, un dels últims grans gàngsters de la història.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!