Video Youtube EL BÚNQUER: Balduí IV de Jerusalem (4x07)

EL BÚNQUER: Balduí IV de Jerusalem (4x07). Que no us espanti el context històric d’aquesta biografia! Avui ens situarem tota l’estona al regne llatí de Jerusalem, enmig de les croades cristianes. Però no us preocupeu, n’hem sabut fer un bon treball de síntesi i ens hem quedat amb la carnassa, la sang i fetge, i les desgràcies. Ja veureu que avui us ho passareu molt bé amb el nostre nou amic: en Balduí, el rei “porc” (li deien així perquè el nas li queia a trossos per culpa de la lepra). - EMTVQue no us espanti el context històric d’aquesta biografia! Avui ens situarem tota l’estona al regne llatí de Jerusalem, enmig de les croades cristianes. Però no us preocupeu, n’hem sabut fer un bon treball de síntesi i ens hem quedat amb la carnassa, la sang i fetge, i les desgràcies. Ja veureu que avui us ho passareu molt bé amb el nostre nou amic: en Balduí, el rei “porc” (li deien així perquè el nas li queia a trossos per culpa de la lepra).

Que no us espanti el context històric d’aquesta biografia! Avui ens situarem tota l’estona al regne llatí de Jerusalem, enmig de les croades cristianes. Però no us preocupeu, n’hem sabut fer un bon treball de síntesi i ens hem quedat amb la carnassa, la sang i fetge, i les desgràcies. Ja veureu que avui us ho passareu molt bé amb el nostre nou amic: en Balduí, el rei “porc” (li deien així perquè el nas li queia a trossos per culpa de la lepra).

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!