Video Youtube EL BÚNQUER: Barbara La Marr (2x161)

EL BÚNQUER: Barbara La Marr (2x161). Una noia massa bonica pels fans, els directors i la policia. Una bellesa que estava disposada a mantenir a qualsevol preu, ja podeu riure de les dietes actuals per mantenir la línia i els batuts de proteïnes, la Barbara als anys 20 ja ho havia provat tot. La Barbara era una de les actrius consagrades de Hollywood, això implica: sfx bar + sfx got trencat + sfx campana casament + sfx porta tanca. En altres paraules, una jove americana aficionada a la ginebra i als matrimonis. Una infància nòmada i un entorn familiar complicat són els ingredients del còctel d’avui. - EMTVUna noia massa bonica pels fans, els directors i la policia. Una bellesa que estava disposada a mantenir a qualsevol preu, ja podeu riure de les dietes actuals per mantenir la línia i els batuts de proteïnes, la Barbara als anys 20 ja ho havia provat tot. La Barbara era una de les actrius consagrades de Hollywood, això implica: sfx bar + sfx got trencat + sfx campana casament + sfx porta tanca. En altres paraules, una jove americana aficionada a la ginebra i als matrimonis. Una infància nòmada i un entorn familiar complicat són els ingredients del còctel d’avui.

Una noia massa bonica pels fans, els directors i la policia. Una bellesa que estava disposada a mantenir a qualsevol preu, ja podeu riure de les dietes actuals per mantenir la línia i els batuts de proteïnes, la Barbara als anys 20 ja ho havia provat tot. La Barbara era una de les actrius consagrades de Hollywood, això implica: sfx bar + sfx got trencat + sfx campana casament + sfx porta tanca. En altres paraules, una jove americana aficionada a la ginebra i als matrimonis. Una infància nòmada i un entorn familiar complicat són els ingredients del còctel d’avui.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!