Video Youtube EL BÚNQUER: Becerrillo (4x124)

EL BÚNQUER: Becerrillo (4x124). Fa poc en Peyu us va anunciar que faríem la biografia d'un animal, però heu de tenir en compte que no totes les històries de quissos i gatetes seran entranyables i aniran acompanyades de la banda sonora de Fa poc en Peyu us va anunciar que faríem la biografia d'un animal, però heu de tenir en compte que no totes les històries de quissos i gatetes seran entranyables i aniran acompanyades de la banda sonora de "Sempre al teu costat, Hachiko". Avui serà un capítol de sang i fetge, perquè us explicarem la història d'en Becerrillo, un gos de guerra espanyol que van utilitzar per massacrar els nadius de les Amèriques. En Becerrillo era tan valuós dins de l’exèrcit espanyol que rebia carns de la millor qualitat i fins i tot tenia una paga assignada!

Fa poc en Peyu us va anunciar que faríem la biografia d’un animal, però heu de tenir en compte que no totes les històries de quissos i gatetes seran entranyables i aniran acompanyades de la banda sonora de “Sempre al teu costat, Hachiko”. Avui serà un capítol de sang i fetge, perquè us explicarem la història d’en Becerrillo, un gos de guerra espanyol que van utilitzar per massacrar els nadius de les Amèriques. En Becerrillo era tan valuós dins de l’exèrcit espanyol que rebia carns de la millor qualitat i fins i tot tenia una paga assignada!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!