Video Youtube EL BÚNQUER: Bernadette Soubirous (3x15)

EL BÚNQUER: Bernadette Soubirous (3x15). Mare de Déu, quin drama ens espera en aquesta biografia! La família de la petita Bernadette és pobra com les rates. A més a més, el pare pateix un accident i es buida un ull. La situació és insostenible i la família ha de marxar del vell molí on vivien. Des d'aquell accident, tot va cada cop pitjor: la nena ens ha sortit ben asmàtica i ara diu que veu aparicions. Quina història tan dramàtica, això no hi ha Déu que ho salvi! Encara que costi de creure, la gent li fot cas i fins i tot la fan santa! Compte amb l'sfx de la desaparició de la Verge. Normalment, teníem sfx miracle 1 i sfx miracle 2, però aquest és nou! - EMTVMare de Déu, quin drama ens espera en aquesta biografia! La família de la petita Bernadette és pobra com les rates. A més a més, el pare pateix un accident i es buida un ull. La situació és insostenible i la família ha de marxar del vell molí on vivien. Des d'aquell accident, tot va cada cop pitjor: la nena ens ha sortit ben asmàtica i ara diu que veu aparicions. Quina història tan dramàtica, això no hi ha Déu que ho salvi! Encara que costi de creure, la gent li fot cas i fins i tot la fan santa! Compte amb l'sfx de la desaparició de la Verge. Normalment, teníem sfx miracle 1 i sfx miracle 2, però aquest és nou!

Mare de Déu, quin drama ens espera en aquesta biografia! La família de la petita Bernadette és pobra com les rates. A més a més, el pare pateix un accident i es buida un ull. La situació és insostenible i la família ha de marxar del vell molí on vivien. Des d’aquell accident, tot va cada cop pitjor: la nena ens ha sortit ben asmàtica i ara diu que veu aparicions. Quina història tan dramàtica, això no hi ha Déu que ho salvi! Encara que costi de creure, la gent li fot cas i fins i tot la fan santa! Compte amb l’sfx de la desaparició de la Verge. Normalment, teníem sfx miracle 1 i sfx miracle 2, però aquest és nou!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!