Video Youtube EL BÚNQUER: Bessie Coleman (4x13)

EL BÚNQUER: Bessie Coleman (4x13). Aquesta biografia la comencem als camps de Texas, recollint cotó sota un sol de mil dimonis. Sort en tenim que la mossa va ser prou espavilada per tocar el dos i marxar cap a l'altra punta del país. A la ciutat de Chicago les seves condicions de vida van millorar de valent; va aconseguir una feina estable i el respecte d'una comunitat molt més moderna que la de Texas. És llavors quan la Bessie va obsessionar-se a ser un referent per a la comunitat afroamericana i ser la primera pilot d'avió dels Estats Units. Compte amb els efectes sonors i els accidents d’aviació que patirem! - EMTVAquesta biografia la comencem als camps de Texas, recollint cotó sota un sol de mil dimonis. Sort en tenim que la mossa va ser prou espavilada per tocar el dos i marxar cap a l'altra punta del país. A la ciutat de Chicago les seves condicions de vida van millorar de valent; va aconseguir una feina estable i el respecte d'una comunitat molt més moderna que la de Texas. És llavors quan la Bessie va obsessionar-se a ser un referent per a la comunitat afroamericana i ser la primera pilot d'avió dels Estats Units. Compte amb els efectes sonors i els accidents d’aviació que patirem!

Aquesta biografia la comencem als camps de Texas, recollint cotó sota un sol de mil dimonis. Sort en tenim que la mossa va ser prou espavilada per tocar el dos i marxar cap a l’altra punta del país. A la ciutat de Chicago les seves condicions de vida van millorar de valent; va aconseguir una feina estable i el respecte d’una comunitat molt més moderna que la de Texas. És llavors quan la Bessie va obsessionar-se a ser un referent per a la comunitat afroamericana i ser la primera pilot d’avió dels Estats Units. Compte amb els efectes sonors i els accidents d’aviació que patirem!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!