Video Youtube EL BÚNQUER: Beulah May Annan (3x03)

EL BÚNQUER: Beulah May Annan (3x03). Aquesta mossa va ser la inspiració de Aquesta mossa va ser la inspiració de "Chicago". Els que no sigueu fans dels musicals, aneu a West End i després ens ho expliqueu, si encara no us agraden... En fi, que si no sou gaire fans dels musicals, aquí també sabreu la història de la Beulah May, una preciositat rural que va enlluernar tot el país amb la seva mortal bellesa. I parlant de musicals..., pot ser que en aquesta biografia aparegui la nostra cançó preferida i que tots plegats haguem d'entonar un ‘hola, hola’.

Aquesta mossa va ser la inspiració de “Chicago”. Els que no sigueu fans dels musicals, aneu a West End i després ens ho expliqueu, si encara no us agraden… En fi, que si no sou gaire fans dels musicals, aquí també sabreu la història de la Beulah May, una preciositat rural que va enlluernar tot el país amb la seva mortal bellesa. I parlant de musicals…, pot ser que en aquesta biografia aparegui la nostra cançó preferida i que tots plegats haguem d’entonar un ‘hola, hola’.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!